OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. április 5., csütörtök 12:29

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OS) -

    Az Orbán által, átmenetileg elborult elmével, éppen nemzeti ünnepünkön meghirdetett, kiszolgálóival a nemzet vele egyet nem értő többségén esetleg még végrehajtandónak remélt "erkölcsi, politikai és jogi elégtétel" végképp látszólagossá tenné a jogállamot. Legközelebb győzelmi esélye már csak hatalombitorló pártnak ("a Pártnak") lenne, amely mellett legfeljebb csak alibiként létező, kiszolgáló törmelékpártok létezhetnének. Mint a KDNP. Ezt normális ember nem tűrheti ölbe tett kézzel!

A demokráciát veszélyeztető személyiségzavarú ember pedig a jövőben ne kerülhessen a legfőbb közjogi méltóságok, de még a többi közjogi méltóság közé se, illetve utóbb diagnosztizált esetben tovább ne tölthesse be a tisztségét!
Az ez elleni védekezés szabályait a jövő Alkotmányába kell illeszteni! (A legfőbb közjogi méltóságok a miniszterelnök, az államfő, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Kúria elnöke, az egyéb közjogi méltóságok közé tartoznak az országgyűlési képviselők, az ombudsmanok, az Állami Számvevőszék elnöke, a legfőbb ügyész, stb.)

Önnek is joga van érdemben és titkosan választani, éljen vele addig, amíg szabad!

Budapest, 2018. április 5.

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.