OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. április 8., vasárnap 17:08

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. április 8., vasárnap (OS) - A Liberálisok leadták szavazataikat - A Változás Szövetsége a Mérnök utcában várja a választás eredményét

    A Liberálisok leadták szavazataikat - A Változás Szövetsége a Mérnök utcában várja a választás eredményét

A Liberálisok üdvözlik, hogy a választás napjának reggele óta nagy a részvételi arány az urnáknál. Az emberek többsége változást akar, és minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb esély nyílik arra, hogy leváltsuk az illiberális Orbán-kormányt.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke és Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, országgyűlési képviselő-jelölt Gyöngyösen, illetve Budapesten, a XIII. kerületben már leadta szavazatát a Változás Szövetségére.

A Liberálisok azért csatlakoztak a demokrata ellenzéki pártok alkotta szövetséghez, hogy együtt újjáépíthessük a demokráciát, a jogállamiságot, a szabadságot Magyarországon. Ennek megfelelően a Liberálisok a választások eredményét is az MSZP-Párbeszéd szövetséggel együtt várják este a Mérnök utcában, ahol interjúkészítési lehetőséget is biztosítunk politikusainkkal.

Fodor Gábor szavazatleadását a Gyöngyösi Hírek élőben közvetítette a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/posts/1775535212467126

Bősz Anett a szavazatának leadása után élőben jelentkezett be a Facebookon. A videóban azt is elárulta, hogy kire szavazott az országos és az egyéni jelöltek listáján:

https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/2075225022700209/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.