OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. április 16., hétfő 08:46

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OS) - Veszteni nem tudó liberális demokratikusok

    Az AQP számára felháborító a nép nagy többsége akaratának figyelmen kívül hagyása. Milyen demokrácia ez? Ha az ország lakossága 2/3-os aránnyal nyer, és ritkán látott tömegben, csaknem 70% ment el szavazni, hogy meri bármelyik ellenzéki párt is kétségbe vonni a nép többségi döntését.
Ez nekik a demokrácia? Köszönjük, ilyen torz demokrácia nem kell. Meddig akarnak új szavazást, míg nem győznek? Jó, nagyon jó, hogy nem nyertek, a magyar nép bölcs!
Ha választási csalás volt, bizonyítsák be, ha nem volt, aki ezzel rágalmazza a nyertes koalíciót, akkor az ellen súlyos eljárás induljon, de rögtön! Az USA-ban, ha valaki beleavatkozik a belügyekbe, azt bebörtönzik, aki a magyar belügyekbe avatkozik be, azt el kell tűrni? Hát nem kell! Felháborító, hogy soha nem lehet nyugalom ebben a hazában.  Miért nem néznek szembe a saját bénaságukkal, ügyetlenkedéseikkel, koncepciótlanságukkal? Magukban kell keresni a hibát, szembenézni az okokkal, és nem a nyerteseket kell gyalázni, fenyegetni!   Az ellenzékben ahányan voltak, az utolsó percig annyi felé húztak. Miért nem maguk ellen tüntetnek? Mi, az AQP, tudjuk a lehetőségeinket, és hogy mit akarunk, és azzal az igazat mondó szándékkal indultunk, hogy erre nem vevő a nép, így is lett, de mi józanok vagyunk és nem tüntetünk. Még nem jött el a mi időnk, s ennyi. De akik tudva tudják – mert volt népszavazás, s eredménye mindenkinek ismert… –, kiderült, hogy a magyar nép nem akar migránsokat.

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.