OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. május 8., kedd 15:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. május 8., kedd (OS) - A szabad Magyarországért harcolnak tovább a Liberálisok

    Van képviselete a liberális szavazóknak a magyar parlamentben. Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt képviselője a szabadságra, jogállamiságra és piacgazdaságra épülő Magyarországért fog küzdeni az újonnan megalakult Országgyűlésben.

A Fidesz az újabb kétharmad birtokában az illiberális politika folytatását tervezi. Az illiberális állam építése pedig a szabadságjogok folyamatos korlátozásával, a jogállam megszállásával és a piacgazdaság szétverésével járt az elmúlt nyolc évben. Ez az, ami ellen a Liberálisok a leghatározottabb módon kívánnak fellépni a következő parlamenti ciklusban is.

A Liberálisok az új parlamentben és azon kívül is a demokratikus és európai Magyarországért fognak dolgozni.  Liberálisként az a feladatunk, hogy kiálljunk a magyar sajtó- és szólásszabadságért, megvédjük a civileket a kormányzati támadásoktól, megakadályozzuk az uniós és állami források törvénytelen felhasználását, a gyűlöletkeltéssel szemben békét és elfogadást hirdessünk, és kiálljunk azokért, akiknek az Orbán-kormány nem tartja tiszteletben az emberi méltóságát.

Bősz Anett az új parlament egyetlen liberális politikusa, aki mindent el fog követni annak érdekében, hogy széleskörű képviseletet teremtsen a szabadelvű választóknak. A Magyar Liberális Párt továbbra is minden magyar ember szabadságáért fog küzdeni a Parlamentben is.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.