OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. június 4., hétfő 16:53

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A kormányt a lenyúlható pénz igen, a turizmus nem érdekli

    A balatoni turistaszezon kezdetén máris nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány az ígéretek ellenére nem tud segíteni a turisztikai ágazat vállalkozásait sújtó munkaerőhiányon. Miközben folyamatosan óriási fejlesztésekről beszélnek, a valóság az, hogy a kritikussá vált helyzet miatt vendéglátóhelyek tucatjai zárhatnak be a közeljövőben. Odáig jutottunk, hogy ma már a legkedveltebb hazai üdülőhelyeken található szállodák, éttermek és kávézók sem találnak szakácsot, felszolgálót, vagy egyéb szakszemélyzetet. A Fidesz politikájának köszönhetően az elvándorlás minden nap tovább fokozódik, egyre több munkaképes korú honfitársunk találja meg külföldön a megélhetését és boldogulását.
Felszólítjuk a kormányt, hogy tegyen végre lépéseket a krízis valódi megoldásáért, a turizmust ne csak a lenyúlható EU-s források miatt tegye prioritássá, hanem a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva fejlessze.

Jobbik Balaton munkacsoport  

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.