OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. augusztus 23., csütörtök 17:13

Az Érdekvédelmi Tanácsadók Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 23., csütörtök (OS) -

        Aztán később, civil jogvédőként a részvétel lehetőségét hiányolta. Az ellenzék "vezető ereje" is kifogásolta az állampolgári törekvéseket, de azért akadtak támogató pártok is.
       A nagy áttörést az hozta meg, hogy a kereszténydemokrata népjóléti miniszter hozzájárult a Szociális Tanács bővítéséhez, s az Állampolgári Jogvédő Liga vezetésével létrehozták a XII. szekciót, a hátrányos helyzetű emberek védelmére. A működő érdekegyeztetés eredményeképpen sikerült olyan megoldást kidolgozni, amely az akkor érdekelt banknak nem került egy fillérjébe sem, hogy a bajba rángatott családokat egyértelműen kimentették az adósságcsapdából!
       Ez 23 éve, szeptemberben történt. Azóta eltűnt a civil kurázsi? Hol vannak azok a kárvallottak, akiknek ki kellett költözni lakásukból, elvesztve addigi befizetéseiket, de megtartva Hitelkamatok Gonosz Démona által kiagyalt adósságukat? S hol vannak azok a százezrek, akik követni fogják őket…
       Hol vannak pártok, amelyek észreveszik, hogy nem egymás legyőzése a legfontosabb, hanem az, hogy választóik érdekeit képviseljék? Mert ha nem képviselik, nem lesz pártharc sem!
       Szeptemberben beszéljünk erről! Felkérjük az Állampolgári Jogvédő Ligát, segítse elő a párbeszédet!

     Kiadó: Érdekvédelmi Tanácsadók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.