OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. augusztus 26., vasárnap 17:07

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 26., vasárnap (OS) - Látván/hallván a beszélgetéseket a média keretein belül; melyik párt miért van, kinek van jogosultsága, ki maradjon vagy menjen stb. Megkímélve a keresgéléstől az illetékeseket, szeretnénk összefoglaló és végleges állásfoglalásunkat közzé tenni.

    KÖZÖLJÜK, PÁRTUNKAT MEGTARTJUK, ÉS EGY LEHETŐSÉGKÉNT LEBEGTETJÜK A NÉP ELÖTT, ÍGY IS MŰKÖDHET EGY PÁRT. Létszámunk változatlan. Bejegyzésünk 2012. novemberben történt. Állami támogatást soha nem vettünk fel. Adósságunk és pénzünk sincs.
Az AQP különleges párt révén és a tömegbázisunk hiánya miatt közöljük, nem indulunk sem az európai parlamenti, sem az önkormányzati választásokon, látván a parlamenti választásokon elért nulla eredményeinket.
A népszerűtlenségünket, ill. szavazatok hiányát több okban is látjuk:  
1. A megalakulásunkkor eldöntöttük, hogy utcai megmozdulásokban nem veszünk részt.  Az inkorrekt viselkedést, sem a szokásos negatív pártoskodást nem gyakoroljuk: miszerint váltakozva adni megosztó, gyűlölködő, bujtogató, egymásra mutogató nyilatkozatokat. Ezek a mi pártunk erkölcsiségéhez és lelkületéhez nem illenek.
2. Az AQP egy kulturált, igazán keresztény párt, amely még életképességét megtartva válogatás nélküli szeretetet gyakorol és a szegények érdekeit képviseli.

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.