OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. szeptember 13., csütörtök 19:30

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OS) - Világszínvonalú nemzetközi innovációs rendezvényeken mutatkozhatnak be a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 8. Be Smart startup versenyének nyertesei. A startupok szeptember 13-án szakmai zsűri előtt prezentálták fejlesztéseiket, számos rendkívül színvonalas és egyedi megoldást mutattak be.

    A legkiemelkedőbb 15 startup magyar delegáció részeként okt. 11-12. között a Ruhr-vidék legmeghatározóbb startup rendezvényén, a bochumi RuhrSummit-on, nov. 5-8. között a lisszaboni Web Summiton, Európa leggyorsabban növekvő technológiai konferenciáján, valamint 2019. febr. 25-28. között a barcelonai 4YFN kiállításon, a Mobile World Congress-t kísérő, a digitalizáció legújabb eredményeit bemutató eseményén állíthatnak ki.
A BVK eddig 29 delegációban közel száz nyertes startup számára biztosított külföldi bemutatkozási, kapcsolatépítési és tapasztalatszerzési lehetőséget. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen utak eredményeként a magyar startupok közül többen már megalapították a külföldi leányvállalatukat, támogatókat és ügyfeleket találtak. Korábbi versenyeinkhez hasonlóan idén is kiemelt fókusz irányult a smart cityre, és emellett új területként jelent meg a turizmust érintő digitális innováció – Szalai Piroska.
A Közalapítvány partnerei a programsorozatban Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa, Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa. A magyar megjelenéseket Budapest Főváros és az Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatja
     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.