OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. október 11., csütörtök 14:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. október 11., csütörtök (OS) - A Magyar Időkben hazudozott tovább Kásler

    Az Eurostat felmérése szerint a 75 év alatti magyarok 41 százaléka úgy halt meg, hogy megmenthetőek lettek volna, ha megfelelő időben jutottak volna jó ellátáshoz. Ezzel az eredménnyel Magyarország egészségügyi fejlettsége a 22. helyen áll az EU-ban. Ennek ellenére Kásler Miklós arról beszél, hogy a magyar egészségügy a kontinens élmezőnyébe tartozik. Talán Afrikában, de nem Európában. A miniszter ismét hazudott, mert a valóságban sereghajtók vagyunk, aminek a következményei emberi életekben mérhető.

Saját maga "mosdatása" mellett a minisztertől csak egy dolgot tudhattunk meg: most készítik elő a terepet az egészségügyben a fideszes oligarcháknak. Az egészségügyi közbeszerzésekre már eddig is rárepültek a haveri cégek, most pedig az ellátást is ki akarják szervezni nekik.

Amíg évről évre egyre többen menekülnek a közellátásból és kénytelenek külön fizetni a magánellátásért az egészségük érdekében, addig az adófizetők pénzén a Fidesz-kormány tagjai luxus körülmények között, VIP ellátásban részesülnek.

Az MSZP ezt nem hagyja, ezért népszavazást kezdeményezünk a magyar egészségügyről, az emberek érdekében.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.