OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. október 16., kedd 15:42

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye
    Budapest, 2018. október 16., kedd (OS) - Szanyi Tibor: A lakáspénztárak felszámolása a jogbiztonság megcsúfolása

    A Fidesz egy rakás szerencsétlenség, egy mocskos, korrupt banda.

Ezt mondtam vasárnap este egy kötetlen beszélgetés során. Bár ez a múltra vonatkozott, a jelenre még inkább igaz, s ha a magyar nép nem kap magához, akkor holnap fékezhetetlenül rabol ki minket ez a tolvajbanda.

Ma felszámolták a lakástakarékpénztárakat, ami azoknak kedvezett, akik felelősen hosszabb távra terveztek. Helyette most marad a lakáslutri, azaz a fideszes fő-gazemberek agyamentsége, amibe az adófizetők pénzét rakják csalinak, hogy a végén magukhoz ragadhassák.

"Micsoda jogbiztonság az, ahol gyakorlatilag egy nap alatt hoznak meg milliónyi fiatal életét meghatározó döntéseket?" - vetette fel az MSZP alelnöke és a párt EP-delegációjának vezetője. "Ez a nulla jogbiztonság, s ha a magyar nép nem áll a sarkára, akkor Orbánék rongybabaként fognak mindenkit kicsavarni, akiből akár csak egy fillért is remélhetnek" - tette hozzá Szanyi Tibor.

Ennek vagy bármikor az utcán, vagy a legközelebbi választáson lehet gátat szabni. A jövő májusi európai választásokon nem lehet a magyar jövő a fideszre adott szavazat.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.