OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. november 8., csütörtök 14:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Puzsér Róbert felszólalása csak olaj a tűzre a CEU ügyében - Videó

    Puzsér Róbert ahelyett, hogy kiállt volna a CEU és a magyar oktatás szabadsága mellett, belerúgott a földön fekvőbe a Lehet Más a Politika tegnapi tüntetésén. Az LMP-s polgármester-jelölt alkalmatlan arra, hogy a szabad és sokszínű Budapest vezetője legyen, és erről saját nyilatkozatával tett tanúbizonyságot. Alkalmatlan ember a város vezetésére, aki nem kedveli "a CEU tevékenységének jelentős részét". És alkalmatlan az, aki szerint a korábbi kormányokat terheli a felelősség azért, amit immár nyolc éve a Fidesz művel Magyarországon. Ugyanis nem a korábbi kormányok, hanem a Fidesz volt az, amely lerombolta a demokráciát és a piacgazdaságot.

Puzsér téved, ha azt hiszi, a liberálisok felelősek azért, hogy ma a magyar társadalom "Kádár-nosztalgiába és Putyin-kultuszba temetkezik". Puzsér alkalmatlan a XXI. századi és szabad Budapest vezetésére, ha a gender-ideológiát "tévesnek" és "veszélyesnek" ítéli. A genderelmélet éppen a nemek közötti egyenlőtlenség okát és eredetét, és az abból adódó konfliktusokat kutatja. Ez pedig semmiféle veszélyt nem jelent Budapestre és az országra nézve sem.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.