OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. december 5., szerda 08:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Tarlós István az ATV-ben bebizonyította: alkalmatlan főpolgármesternek

    Tarlós azonban nem akart konfliktusba kerülni főnökével, Orbán Viktorral, és ezzel ismét bebizonyította, hogy számára nem Budapest az első, hanem hogy megfeleljen az Orbán-kormány elvárásainak, kiszolgálja a miniszterelnököt és a Fideszt.

Sermer Ádámnak Tarlóssal szemben fontos a budapesti egészségügy állapota, amiért a főpolgármesternek felelősséget kellene vállalnia, akár a kormány, akár a főváros hatáskörébe tartozik. Sermer Ádámnak fontos a CEU és az oktatás, a tudományos élet szabadsága. Sermer Ádám a budapesti polgárokat kívánja képviselni, és nem pártérdekeket, ahogyan azt a jelenlegi főpolgármester teszi. Tarlós újra bebizonyította alkalmatlanságát a főváros élén, amiért indulnia sem szabadna a főpolgármesteri címért. Budapestnek olyan vezetőre van szüksége, aki független mindenféle pártérdektől, aki hisz egy szabad, modern, európai Budapestben, és aki a fővárosiak érdekeit képviseli.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.