OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. január 3., csütörtök 15:28

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2019. január 3., csütörtök (OS) - A Braille-írásvilágnapja alkalmából sajtótájékoztatóval egybekötött könyvbemutatót tart a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége. A rendezvény fókuszában egy új, Braille ábécéskönyv áll, mely segítségével a felnőtt korban megvakult embereket lehet megtanítani a Braille jelek használatára.

    A hiánypótló, oktatást segítő kiadványt az MVGYOSZ Braille-bizottságának tagjai szerkesztették. A könyvet Rozemberczki Zoltán, a Braille-bizottság elnöke mutatja be, egy érdekes beszélgetés keretében. A könyvön kívül bemutatásra kerül egy új, elérhető áru Braille kijelző és egy Louis Braille életéről szóló társasjáték is. További információ a rendezvényről: http://www.mvgyosz.hu/kiemelt-hirek-esemenyek/meghivo-braille-vilagnapi-programokra/ vagy a mvgyosz.szakmaivezeto@gmail.com e-mail címen, illetve telefonon a 0630/1950289 telefonszámon kérhető.
     Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.