OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. január 7., hétfő 13:12

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2019. január 7., hétfő (OS) - 15 millió forint összdíjazású technológiai pályázatot indított a Vodafone Alapítvány, melynek szakmai partnere a Magyar Adományozói Fórum. A Vodafone Digitális Díjra olyan cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek nevezését várják, akik kész digitális megoldást tudnak kínálni a gyermekeket, a családokat és a nonprofit szervezeteket érintő mindennapi kihívásokra.

        A Vodafone Digitális Díjjal a Vodafone Alapítvány célja, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő.
     A Díj kategóriái azt mutatják, milyen területekre várják a kész digitális megoldásokat a szervezők. A Digitális Gyerekek kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek valamilyen módon segítik, színesítik a gyermekek életét, például a tanulás, sportolás vagy szabadidős programok területén. A Digitális Családok kategóriában a családok életében felmerülő problémákra választ adó digitális megoldásokat várnak. Míg a Digitális Nonprofit Szervezetek kategóriába olyan digitális projektekkel lehet pályázni, melyek a társadalmi felelősségvállalás bármely területéhez, például az edukációhoz, a környezettudatossághoz vagy az egészségügyhöz kapcsolódnak. Fontos, hogy a szervezők kész megoldásokat várnak, azonban a 2 hónapos pályázati időszak arra is elég, hogy egy ötlet megvalósuljon. A 3 kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani.
     Részletek: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#digitalis-dij

     Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.