OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. január 9., szerda 18:12

A Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. január 9., szerda (OS) - Kercaszomor Önkormányzata és a Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány a település szülöttének, Kapornaky Gyula költőnek a tiszteletére "Kökényvirág vagyok" címmel versmondó versenyt hirdet 2019. február 9-re.

    A találkozóra szülőföldjüket szerető, nem hivatásos előadók jelentkezését várjuk, különösen Győr-Sopron, Vas és Zala megyéből, valamint Szlovénia és Ausztria magyarlakta vidékeiről, három korcsoportban (6-13, 14-20 évesek, 20 évesnél idősebbek).
A versengésre két költői alkotással lehet jelentkezni, melyek együttes időkerete legfeljebb öt perc. Az egyik verset Kapornaky Gyulától, az Őrség költőjétől kell választani (lásd: http://kercaszomor.hu/hirek/108-kokenyvirag-vagyok-kapornaky-gyula-versmondo-verseny ), a másik vers csak a Kárpát-medence országaiban élt és élő magyar költők 1990 után született alkotása lehet. A zsűri elnöke dr. Szabó András irodalomtörténész, író, előadóművész.
A jelentkezések beérkezési határideje: 2019. január 20., vasárnap.
Elektronikus levélben a kercaonk@gmail.com, zárt postai levélben a Kercaszomor Önkormányzata, 9945 Kercaszomor, Fő u. 57. címen lehet jelentkezni. A nevezésben a néven kívül az életkort, a pontos lakcímet, az e-mail-címet, a telefonszámot, a felkészítő nevét (ha van), illetve a választott művek címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés helyét kérjük. Kapcsolattartó: Szalai Zsuzsanna, szalaikerca@gmail.com, illetve +36 30 211 0927.

     Kiadó: Fortissimi (Legbátrabbak) Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.