OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. január 23., szerda 17:21

A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Egy hét múlva lezárul az "Év fogyasztóvédelmi referense díj 2018" pályázatok benyújtásának határideje. A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az országban dolgozó több ezer fogyasztóvédelmi referens munkájának elismerése céljából a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával hirdette meg ismét a pályázatot.

    A tavalyi év sikerét követően ismét lehet pályázni az "Év Fogyasztóvédelmi Referense Díj"-ra. A díj célja, hogy "láthatóvá tegye" a fogyasztóvédelmi referensek mindennapi tevékenységet, továbbá, hogy hozzájáruljon az őket alkalmazó vállalkozások presztízsének növeléséhez.
A tapasztalatok megmutatták, hogy megéri a vállalkozásoknak a jól képzett fogyasztóvédelmi referens alkalmazása, mert a naprakész fogyasztóvédelmi ismeretek és a fogyasztóvédelmi szemlélet elmélyítése egyaránt kamatozik a fogyasztó, a vállalkozás és a fogyasztóvédelmi referens részére. A díjra pályázni 2019. január 31-ig a FORE www.fore.hu honlapjáról letölthető elektronikus űrlap referensdij@fore.hu címre történő megküldésével lehet. A nyertes pályázatokat négy kategóriában díszoklevéllel és kristálydíjjal díjazzák, és a pályázat valamennyi résztvevője emléktollat kap. Az "Év Fogyasztóvédelmi Referense Díj 2018." ünnepélyes átadására 2019. február 21-én kerül sor. A díjakat az Információs és Technológiai Minisztérium Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárságának vezetője adja át.
Bővebben: Dr. Suhajda Zsuzsanna alelnök elnokseg@fore.hu címen

     Kiadó: Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.