OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. február 3., vasárnap 13:08

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2019. február 3., vasárnap (OS) - A magyar energiapolitika, Paks bővítésének a vitájában nem az igazságról, a hazugságok leleplezéséről van szó, hanem ugyanazon dolognak más szemszögből való nézéséről.

    A reális zöldek egyenesen kötelességüknek tartják, hogy új szempontokat húzzanak elő, s mindent elkövessenek, hogy a demokratikus közvélemény nagyobb részét a maguk szempontjainak a helyességéről meggyőzzék. Szellemi fegyvereinknek nagyon is van sebezhető oldala. Nonprofit működésünkhöz szükséges források rendelkezésre állása.
A Reális Zöldek Klub működésének az ellehetetlenítése folyik. Balog Zoltán miniszter személyesen tiltotta meg az EMMI által kezelt Civil Alapból a reális zöldek működésének a támogatását.
Államelnök úr energetika jövőjét illető jóslata a reális zöldek számára finom szólva naivitás. Államelnök úr politikai széljárásba beállt a Kormány három energetikára mandátumot kapott minisztere, Palkovics, Süli, Bártfai-Máger miniszterek.
Beállt az Államelnök úr által elő idézet politikai széljárásba MVM, Paks, Paks II állami intézmények vezetője. Az állami intézmények vezetői vezérhangyai lettek a Reális Zöldek Klub civil szervezet működésének ellehetetlenítésének.
A reális zöldek szerint a gondolat-, sajtó-, és politikai szabadság jogok körébe tartozik meggyőzni az országot arról, hogy azok a szempontok, melyek a Bős-nagymarosi Vízlépcsővel szemben felmerültek, hamisak. Hiszen haladás is van a világon. Itt valóban haladásról van szó, nem pedig reakcióról.    

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.