OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. február 6., szerda 13:54

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OS) - Sermer Ádám: Orbán Viktor titokban egyeztet az újabb budapesti vizes vb-ről

    Orbán Viktor február 8-án, pénteken titokban fogadja Cornel Marculescut, a FINA  igazgatóját, hogy Budapest rendezhesse a 2027-es úszó világbajnokságot - tudta meg Sermer Ádám. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint félő, hogy az Orbán-kormány újabb tízmilliárdokat készül elszórni budapesti sportberuházásokra, miközben egy újabb olimpiai pályázatot készít elő.

Sermer Ádám mai sajtótájékoztatóján elmondta: Orbán Viktor továbbra sem engedte el az olimpia tervét, pedig a budapestiek világosan megüzenték, hogy nem kérnek a budapesti rendezésből, ami újabb sokmilliárd forintot emésztene fel. A főpolgármester-jelölt elfogadhatatlannak tartja, hogy a miniszterelnök sportmániája miatt Budapesten életbevágó fejlesztések maradnak el. Elfogadhatatlannak tartja, hogy Orbán Viktor úgy tárgyal titokban a FINA igazgatójával a budapesti vizes vb-ről, hogy közben a 2017-es világbajnokság költségeit továbbra sem rendezték. A vizes vébé minden idők egyik legkorruptabb magyar sportberuházása volt: az eredeti tervek 25 milliárd forintról szóltak, végül több mint 130 milliárd forintba került az esemény.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.