OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. február 10., vasárnap 16:04

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. február 10., vasárnap (OS) - A Fidesz kész minden támogatást megadni a családvédelmi akcióterv végrehajtásához

    A Fidesz üdvözli Orbán Viktor miniszterelnök mai bejelentéseit a családvédelmi akciótervről, amely az eddigieknél is több támogatást fog nyújtani a fiatalok életkezdéséhez, a gyermekvállaláshoz és a gyermekneveléshez.
2010-ben, amikor a balliberálisoktól átvettük a kormányzást, azt vállaltuk, hogy a gyermekes családokat minden erőnkkel segíteni fogjuk, mert a család az a nemzeti és európai közös nevező, amelyet a lehető legnagyobb gondossággal védenünk kell. A gyermekek és a család védelme azóta még fontosabbá vált, hiszen Európában éppen hatalomra tör az a politikai erő, amely bevándorlók betelepítésével és nem a családok támogatásával képzeli el Európa jövőjét. Ehhez a bevándorláspárti oldalhoz politikai ellenfeleink is csatlakoztak.
A Fidesz kész minden támogatást megadni a ma bejelentett intézkedések bevezetéséhez és a szükséges törvényalkotási munkához. Az ellenzéki pártoknak pedig ismét lesz lehetőségük, hogy végre a magyar fiatalok és gyermekes családok mellé álljanak.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.