OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 11., hétfő 15:04

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OS) - Épületgépész szakmai szervezetek konzorciumot hoztak létre az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezésére.

    Az épületgépész szakmai szervezetei konzorciumot hoztak létre az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezésére, koordinálására. A konzorcium fő feladata az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása: összefoglalóan a szak/tudományterület társadalmasítása. Az országos mozgósításban meghatározó, kezdeményező szerepet vállal az OMÉN konzorcium és szeretné elérni, hogy széleskörű aktivitással az ország valamennyi épületgépésze, vagy az ezen a területen dolgozó egyéb szakembere ezt a rendezvénysorozatot magáénak érezze, és személyes közreműködésével hozzájáruljon ennek sikeréhez.
     Kiadó: Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.