OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2019. március 6., szerda 19:11

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 6., szerda (OS) - Budapest Nő címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumot Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2019. március 6-án a Bálnában.

    Dr. Bagdy Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese megnyitó beszédében elmondta, hogy a közelmúltban Budapest csaknem 30 európai város közül bejutott az 5 legjobb közé és továbbra is versenyben van a Webit Fesztivál, Európa egyik legrangosabb webtechnológiai eseményének megrendezésére kiírt pályázatban.
Budapest az elmúlt hónapokban minden innovációval foglalkozó városlistán az élre tört. Fővárosunk tavaly elnyerte az unióban megszerezhető legrangosabb elismerést, a Startup Europe díjat a startupok számára legjobb közigazgatás kategóriában. Egy friss brit elemzés szerint Budapest Európában a legjobb város a startup vállalkozások indításához – Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.
A rendezvényen átadásra kerültek a BVK 8. és 9. Be Smart versenyének Női startupper különdíjai. Hegedűs Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója négy díjazott, a BankZee, az e-Fásli, a Parashout és a Younicorn részére Platinum Mastercard bankkártyát ajándékozott.
Ez egy remek kezdeményezés, a sikeres női vállalkozások elismerése hozzájárul ahhoz, hogy a nők higgyenek magukban, s merjenek belevágni saját üzlet építésébe – Győri Enikő, Magyarország madridi nagykövete.
A BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának fővédnöke Tarlós István, Budapest Főváros főpolgármestere.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.