OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. május 14., kedd 15:33

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. május 14., kedd (OS) - "A táborozás nagyon drága jószág, de olyan értékekkel gazdagítja a gyerekeket, amik indokolják, hogy minden gyerek számára hozzáférhető legyen, függetlenül családja anyagi helyzetétől." Közel 80 nehéz családi háttérrel élő hazai és határontúli gyermeknek és fiatalnak kínál térítésmentes részvételi lehetőséget a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti, valamint önismereti és diák mentorképző nyári tábora.

    A felső tagozatosoknak szóló táborok tematikája idén az EGYENSÚLY fogalma köré szerveződik. A közösséget összefogó programok mellett a gyerekek érdeklődésük szerint képzőművészeti, dráma, zene-tánc, fizika—kémia és biológia-földrajz műhelyekben az egyéni és közösségi élmények és tudás feldolgozásával, az adott terület egy-egy jeles képviselőjének vezetésével egész hetes projektmunkát folytatnak.
A kamaszok számára szervezett önismereti tábor tematikája: Hogyan legyek önmagam egy közösségben? Az önismereti munkát a közös gondolkodás és a szabad alkotás örömei egészítik ki a táborban.
"Tíz éve várjuk, hogy hívjatok"- válaszoltak a kérdésünkre az egykori Táborozóink, akiket azzal a szándékkal hívtunk meg a Diákmentor képző táborunkba, hogy tapasztalataik emlékével és kölcsönös tanulással váljanak a következő évek tábori önkéntes csapatának elkötelezett tagjaivá.
A közösségi tanulást a Messzehangzó Diákakadémia meghívott előadói, szakmájukban elismert és emberileg is példamutató művészek, tudósok színesítik.
További információ: www.messzehangzo.hu
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.