OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. május 20., hétfő 13:05

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OS) - Miért hagyja a kormány, hogy no-go zónává váljon az ország?

    Sokszorosan letelt a "két hét", de időről-időre sokkoló brutalitású hírek látnak napvilágot az emberbőrbe bújt, két lábon járó, öregező sakálok indokolatlanul erőszakos gaztetteiről. A minap hajdúhadházi otthonában vertek agyon hatezer forintnyi prédáért és némi édességért egy idős férfit olyanok, akiknek családi példaképei börtöntöltelékek, háziállataik pitbullok, és már nagyon korán megismerték a zombidrogok világát, de azon kívül semmi mást. A paleolit kőkor erkölcsi színvonalán élő, rettenetes bűncselekményeket elkövetők semmiféle emberi vonást nem mutatnak, hiszen embertársaikra csak zsákmányállatként tudnak tekinteni. Ugyanúgy viselkednek, mint az igazi sakálok, mert áldozataik rendszerint az öregek, a magányosak, a magukért kiállni képtelenek közül kerülnek ki.

A migránsokkal riogató, a magyaroknak védelmet ígérő, de az ország egyre nagyobb területeiről kivonuló államhatalom számos településen magára hagyta a rettegésben élő, keserves munkával összekuporgatott kis vagyonkájukat és az életüket féltő törvénytisztelő polgárokat, védtelen időseket. A méltatlanul kezelt kisrendőrök sorra szerelnek le a testülettől, az ügyészség pedig sokszor inkább a bűnözőket mentegeti.
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.