OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2019. május 24., péntek 13:31

A Zöldek Pártja közleménye
    Budapest, 2019. május 24., péntek (OS) -

    Kitől kell félnie a jámbor osztrák, magyar, európai választópolgárnak, aki politikai elfogultság nélkül, keresi a legjobb helyet, szavazatának...? A kedves, jóképű "macsó", fogtechnikus, gyönyörű fiatal feleséggel, pár hónapos kisbabával, innen-onnan összeszedett, szélsőjobbos szólamaival, /szalon/náci nézeteivel, eddig nem sok vizet zavart mint alkancellár, amivel cáfolni látszik a demokratikus, balliberális oldal és kapcsolt részeinek állítását, miszerint, a populisták, nacionalisták, szélsőjobbosok, fertelmes, gonosz szörnyetegek, akik elpusztítására /hatalomból kibuktatására/, minden, törvénytelen eszköz /is!/ megengedett...
"Minden hatalmat, a szovjeteknek", bolsevik eszményét, "valamely" titkosszolgálat kiszervezte, kétes hírű ügyvédek, szélhámosok, levitézlett titkos ügynökök, azaz "felelőtlen elemek" kezébe, akik bűnszervezetként, konspirációs realizálással, végezték ki, naiv célpontjukat, sőt, levágott fejét kitűzték, a mainstream média várfokára, elrettentésként, hogy bárki így járhat, aki velük, ujjat húzni mer...!
Egy másik bolsevik dilemma, "ki kit győz le"...?! Ha az /osztrák/ jobboldal menekül, a végsőkig üldözni fogják, mígnem felmorzsolják... Ha lecövekel, sőt szembe megy a nemtelen támadásokkal, még megerősödve is kikerülhet, ebből az iszapbirkózásból...
Az amerikai joggyakorlat szerint, a bűncselekmény elkövetésével beszerzett bizonyíték semmis, az eljárásban nem vehető figyelembe...!
    
     Kiadó: Zöldek Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.