OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. június 6., csütörtök 13:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OS) - Sermer Ádám számon kérte Tarlós István egészségügyi ígéreteit

    Tarlós István tétlenül nézte, ahogy az elmúlt kilenc évben összeomlik a budapesti ellátás, egészségügyi ígéreteiből viszont semmi sem valósult meg – erről beszélt Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje csütörtökön, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. Sermer felidézte, hogy Tarlós "A nemzet fővárosa" című programjában pontosan rávilágított a legfőbb problémákra: orvoshiány, végtelen várólisták, elavult eszközpark, botrányos sürgősségi ellátás jellemzi a budapesti egészségügyet. "Az elmúlt kilenc évben a helyzet azonban csak tovább romlott, és ebben az első számú felelős a főpolgármester. Tudni szeretnénk, hogy Tarlós miért nem tett lépéseket a budapestiek egészsége védelmében" – kérdezett rá a Liberálisok főpolgármester-jelöltje.

Bejelentette: a Liberálisok kikérik a Fővárosi Közfejlesztési Tanács jegyzőkönyveit. "A főváros és a kormány közös testülete az elmúlt hónapokban százmilliárdos fejlesztéseket jelentett be, de az üléseken egy árva szó sem esett a budapesti egészségügyről" – nehezményezte az ellenzéki politikus. "Miközben tízből kilenc budapesti az egészségügy helyzetét tartja a legégetőbb problémának a fővárosban, az Orbán-kormány és helytartója semmit sem tett az ellátás javítása érdekében. Szeretnénk megtudni, hogy mi fontosabb a fideszes főpolgármesternek a budapestiek egészségénél és biztonságánál" – indokolta a lépést Sermer.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.