OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2019. augusztus 15., csütörtök 15:27

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 15., csütörtök (OS) - A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdeti jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A startupok 19 kategóriában pályázhatnak, számos kiemelt témában, mint klímaváltozás, űrkutatás, fintech stb. A kategóriagyőztesek nyereménye egy-egy Startup Budapest Package, melynek részeként a legjobb startupok kiállítási lehetőséghez jutnak a november 28-i Startupok Éjszakája 2019 rendezvényen és a BVK üzleti innovációt támogató egyéb rendezvényein, szerepelhetnek a BVK angol nyelvű innovációs kiadványában, továbbá a kiválasztottak számára a BVK médiakapcsolatai, valamint Budapest városdiplomáciai kapcsolatrendszerének támogatása is rendelkezésükre állnak majd egy éven át.

    2019-ben a BVK lett a Startup Europe Awards (SEUA) verseny magyar országmenedzsere. Az együttműködésnek köszönhetően a 10. Be Smart startup verseny egyben a SEUA magyarországi döntője is – Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.
A 10. Be Smart versenyre valamennyi, magyarországi központú startup jelentkezhet, amely már legalább prototípussal rendelkezik. Jelentkezni a BVK honlapján található űrlap kitöltésével lehet, szeptember 20-ig. A második fordulóban, szeptember 25-26-án a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitchek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A pitchek alapján választja ki kategóriánként a zsűri a SEUA magyar döntőjének mezőnyét, valamint azt az öt startupot, amelyek a novemberi lisszaboni Web Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.
     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.