OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2019. augusztus 23., péntek 08:51

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - Leghűségesebb Városért Egyesület csapata, akik változást akarnak Sopron önkormányzatiságában és közéletében, elindulnak az október 13-i önkormányzati választásokon, folytatva a választópolgárokkal már eddig is folytatott párbeszédet. Annak, hogy a Párbeszéd támogatja ezeket az elhivatott nőket és férfiakat, technikai okai vannak.

        Áder János köztársasági elnök július 26-án jelentette be az önkormányzati választások dátumát, a Leghűségesebb Városért Egyesület bírósági bejegyzése viszont csak augusztus elsején történt meg így öt nap választotta el attól, hogy megfeleljen a törvényi feltételeknek, hogy jelölő szervezet legyen, viszont e bejegyzéssel önálló jogi személyiség.
     A Párbeszéd Magyarország ezért technikai segítségként vállalta a jelölő szervezeti pozíciót, mert számunkra "Mindenki szava számít!" Programunkban is lefektettük, hogy "Bevonjuk a döntésekbe a helyi közösségeket, visszaadjuk az önkormányzatiság értelmét", ennek értelmében indul most a Párbeszéd a Leghűségesebb városért.

Párbeszéd Magyarországért

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.