OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 15:27

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - Tarlós újabb kampányhazugsága, hogy Budapesten már működik az e-jegyrendszer

    A főpolgármester évek óta hitegeti a budapestieket: először 2014-ben ígérte, hogy legkésőbb 2017-re bevezetik az e-jegyrendszert. Ezt a határidőt a beruházás bedőlése után 2021-re tolták, most viszont már egyenesen azt állítja Tarlós, hogy a projekt működik. Felháborító, hogy a Fidesz helytartója a kampány hajrájában is átlátszó hazugságokkal próbálja átverni a választókat. Budapest jobbat érdemel, a budapestiek korszerű, jól működő, kényelmes és biztonságos tömegközlekedést érdemelnek! Október 13-án arról is döntünk, hogy elég volt-e Tarlós István be nem tartott ígéreteiből és a budapesti városvezetés szakmai inkompetenciájából.

Sermer Ádám és Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnökének, az ellenzék közös belvárosi képviselő-jelöltjének témában tartott sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Liberálisok Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/2365656420420870/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.