OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2019. szeptember 20., péntek 12:45

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 20., péntek (OS) - A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.

    A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt. A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.
A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye "A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás" – című Jubileumi konferencia lesz. A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak előadásokat.
Az ünnepségsorozat részletes programjai a https://kvik50.uni-bge.hu/ linken érhetőek el.

     Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.