OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2019. október 9., szerda 16:29

Az Effekteam Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Hetedik alkalommal indul el a Tesco helyi közösségeket támogató pályázati programja, az "Ön választ, mi segítünk". Az eddigi hat fordulóban az áruházlánc közel 700 környezetszépítő, oktató-felzárkóztató és egészséges életmódra nevelő program megvalósulásához járult hozzá összesen több mint 190 millió forinttal. Idén először a legkreatívabb, leginnovatívabb pályázat 400 ezer forintos különdíjat is nyer. A jelentkezéseket november közepéig lehet leadni a program weboldalán keresztül.

    A beérkezett pályázatokat az Effekteam Egyesület független szakértői bírálják el, és választják ki, hogy mely kezdeményezések juthatnak tovább az áruházi szavazási szakaszba. Ekkor már a vásárlók dönthetnek arról, hogy melyik program kapja a 400, a 200, és a 100 ezer forintos támogatást.
A Tesco számára fontos, hogy támogassa azokat a helyi közösségeket, ahol vásárlói és munkatársai élnek, ezért hívta életre 2016-ban az "Ön választ, mi segítünk" programját. A pályázatra olyan helyi szervezetek, baráti közösségek, alapítvánnyal nem rendelkező bölcsődék, óvodák és iskolák, továbbá nonprofit kis- és középvállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkezését várják, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá. Legyen az akár egy közös tér felújítása, állatvédelmi vagy művészeti program, önkéntesek képzése, rászorulók megsegítésére. A hetedik forduló eredményeit a Tesco 2020 márciusában hirdeti ki.
    
     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.