OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 9., szerda 16:56

Önkormányzat 2019 - Zuglói önkormányzat: a kerület gazdálkodása átlátható és stabil
    Budapest, 2019. október 9., szerda (MTI) - Zugló gazdálkodása átlátható és stabil, hitele és kifizetetlen számlái nincsenek, a fizetőparkolás napi 1 millió forint nyereséggel működik - közölte a zuglói önkormányzat szerdán az MTI-vel a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira reagálva.

        Kocsis Máté sajtótájékoztatón azt mondta: tisztázatlan, hogy Zuglónak mekkora a kintlévősége, és mindenki tudja, valamint képviselő-testületi anyagok is bizonyítják, hogy Zugló kétmilliárdos hitelkeretből "tengődik" egyik napról a másikra.
     Az önkormányzat úgy fogalmazott: "Zugló köszöni, jól van, gazdálkodása átlátható és stabil, hitele nincs, kifizetetlen számlái nincsenek, a fizetőparkolás napi egymillió forint nyereséggel működik".
     Azt írták: a közérdekű adatokat az önkormányzat minden esetben kiadja, a kerület pedig kétszer annyi pályázati pénzt nyert el ebben a ciklusban, mint a fideszes Papcsák Ferenc polgármestersége idején.
     Hozzátették: "megelőlegezve a következő napok kormánypárti állításait is", a kerületben nincs csőd, és nem is lesz.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.