OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2019. október 20., vasárnap 14:44

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2019. október 20., vasárnap (OS) - KEP ünnepi megemlékezés október 23-ról, a köztársaság kikiáltása 30. évfordulójáról az Akadémián

    Ragaszkodni kell a józan élet követelményeihez., visszatérni a józan emberi gondolkodáshoz. Megoldásra vár, hogy társadalmi szinten feszültséget jelent, hogy túl nagy a különbség a leggazdagabbak és a szegény milliók között. Meg kell teremteni a szociális juttatások feltételeit.
A tájékoztatót kérdések követték, melyekre az előadó részletes választ adott.
A második napirendben a rendszerváltoztatás 30-ik évfordulója alkalmából mintegy 40 KEP jubileumi emléklap átadására került sor Czeglédi József KEP elnök, Marinovich Endre KEP társelnök és Vasvári József KEP klubigazgató részéről.
A KEP rendezvény előtt ülésezett a KEP Elnökség és Társadalmi Párbeszéd Fórum Szervező Bizottsága Czeglédi József vezetésével. Az Elnökség egyetértett azzal, hogy a 2020-as év, ami deklaráltan a Nemzeti Összefogás Éve, legtöbb KEP tevékenység kapcsolódjon a Trianoni Békediktátum és következményei, tanulságai elemzéséhez és megtárgyalásához. A Trianonnal foglalkozó XIII. KEP Társadalmi Párbeszéd Fórum is hagyományosan a Magyar Világtalálkozó kiemelt közéleti rendezvénye lesz 2020. májusában. (További inf.: www.kepcp.hu )


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.