OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 6., szerda 11:28

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. november 6., szerda (OS) - A múltból táplálkozunk, a jelenben élünk, a jövőt építjük – Jászkun konferencia Kunszentmártonban

    A kormány és a tárca, mint ahogy eddig is, úgy ezután is az identitás megerősítése, a magyar családok támogatása és az ország, valamint a Kárpát-medence versenyképességének növelése érdekében fog dolgozni.
A 2020-as esztendő költségvetése a családok támogatásának költségvetése lesz. Jelentős összeget, több mint 2200 milliárd forintot fordítunk a magyar családok támogatására, megerősítésére azért, hogy minél több magyar gyermek megszülethessen, ami elengedhetetlen nemzeti identitásunk, vallásunk, anyanyelvünk és kultúránk megtartásához, megerősítéséhez – emelte ki Latorcai Csaba.
Kunszentmárton 2019-ben ünnepli újratelepítésének 300. évfordulóját, amelynek mottója: "a múltból táplálkozunk, a jelenben élünk, a jövőt építjük".
    
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.