OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. november 15., péntek 19:31

A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja közleménye
    Budapest, 2019. november 15., péntek (OS) - Jubileumi kongresszust tartott A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja - 30 éve a hazai kis-és középvállalkozások érdekvédelmében

    Bizalmat szavazott korábbi vezetőinek tisztújító kongresszusán A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja – Töretlen a tagság bizalma a vezetés iránt
Sikeresnek ítélték a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának delegáltjai a pártvezetés eddigi munkáját. Az idén októberi önkormányzati választáson az MVMP önállóan, illetve a Fidesz-KDNP szövetséggel közösen 3 településen adott polgármestert, számos településen pedig képviselőjelöltjeik is mandátumot szereztek. A tisztújító kongresszuson résztvevő delegáltak kiálltak a szövetségesi politika folytatása mellett is, mivel úgy látják, a Fidesz-KDNP kormány gazdaságpolitikája a hazai kis- és középvállalkozások érdekeit helyezi a középpontba. Eredménynek tartják, hogy a munkahelyteremtési program 2011-es indulása óta közel 4700 kisvállalkozást kapott támogatást, az 55 milliárd forintos állami hozzájárulás révén pedig mintegy 28 ezer új munkahely jött létre.
Szatmáry Kristóf, a párt elnöke külön köszöntötte a Kongresszust a párt fennállásának 30. évfordulója alkalmából, egyben mindenkinek megköszönte a munkáját, aki az elmúlt három évtizedben közreműködött a szervezet életében.

     Kiadó: Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.