OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. december 19., csütörtök 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. december 19., csütörtök (OS) - Vagy Orbán faluja, vagy a kedvenc focicsapata jár jól a TAO-pénzekkel

        Meglepő módon idén nem a felcsúti fociakadémiához vándorolt a legtöbb TAO-pénz. A legnagyobb nyertes ezúttal a MOL Fehérvár FC lett. A klub rekordösszeget, 2,6 milliárd forint TAO-támogatást igényelt.
     A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul Magyarország állapotáról, hogy vagy Orbán kedvenc faluja, vagy a kedvenc focicsapata kap rekordösszegeket támogatásként. Ráadásul a DK-nak jogerős ítélete van arról, hogy betekinthet a fehérvári TAO-iratokba, ezt azonban a mai napig nem tették lehetővé. A Demokratikus Koalíció azonban nem hagyja annyiban, hogy Orbán haverja, Garancsi István megússza az botrányt, és végrehajtást kérünk az ügyben. Ideje, hogy a miniszterelnök és haverjai végre megjegyezzék: a hobbija magánügy és nem költhet rá büntetlenül közpénzmilliárdokat. Ezért minden elpazarolt forintot számon fogunk kérni a fideszes oligarchákon.

Ráczné Földi Judit
elnökségi tag, DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.