OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. január 8., szerda 22:26

A(z) Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - A kormány a jövőben is fellép a bevándorlás és a bevándorlást ösztönző tevékenységek ellen(Közlemény a Magyar Helsinki Bizottság által indított perrel kapcsolatban)

    Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Magyar Helsinki Bizottság számos alkalommal kezdeményezett bevándorláspárti akciókat.

-    A Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje 2015-ben két bangladesi bevándorló képviseletében beadványt nyújtott be a strasbourgi bíróságnak a magyar állam ellen.
-    A Magyar Helsinki Bizottság ellenezte és fellépett a déli határzárról szóló döntés ellen, nyílt levélben is tiltakozott ellene. Máshol vezetőjük úgy fogalmazott, hogy "a bevándorlás nem egy káros jelenség".
-    A Magyar Helsinki Bizottság erőteljesen támadta a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt, amely fontos lehetőséget jelentett arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket a migrációról. Arra kérték a magyar állampolgárokat, hogy üresen küldjék vissza a válaszborítékokat.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.