OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2020. február 19., szerda 11:43

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete közleménye
    Budapest, 2020. február 19., szerda (OS) - "Határtalanul" biztonságban 2020-ban 101 ezer diák biztonságos utaztatása a cél   A 2010-ben elindított "Határtalanul" program során idén várhatóan 100 ezernél is több diák fog határon túli magyarlakta területre utazni. Kiemelten fontos cél, hogy a programban résztvevő tanulók és tanáraik a lehető legbiztonságosabban utazhassanak, ennek szakmai támogatásáról született megállapodás a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) között.

    A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary szakmai partnerségével egy olyan szempontrendszert állít fel, amely biztosítja a résztvevő diákok biztonságos autóbuszos utaztatását. Ez a partnerség biztosítja, hogy már a pályázati feltételek kialakítását komoly szakmai egyeztetés előzze meg a személyszállítók oldaláról is, emellett mind költségkalkulációban, mind a szállítócégek folyamatos tájékoztatásában is együtt tudnak működni.
"A biztonságos közlekedés minden személyszállító legfontosabb célja kell, hogy legyen. Az is fontos, hogy a gyermekek is megismerjék a buszos utazás alapvető szabályait, például, hogy ne vonják el vezetés közben a sofőr figyelmét, fegyelmezetten viselkedjenek a mozgó járművön, ezért egy olyan ajánlást fogalmaztunk meg az autóbuszos viselkedéssel kapcsolatban, ami a zavartalan együttműködés megfelelő etikai alapjait biztosítja" – emelte ki Dittel Gábor, a NiT Hungary főtitkára.
     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.