OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2020. április 17., péntek 08:55

Az India Klub Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. április 17., péntek (OS) - A koronavírus a Földanya sikolya – Leveles Zoltán nyílt levele | Leveles Zoltán hindu tanító a Földanya védelmében nyílt levelet írt, melyben kifejti, mit kellene megtanulnunk a koronavírustól. A koronavírust a Földanya sikolyaként egy történelmi fordulópont lehetőségének tekinti.Mint írja, az egészség, a tiszta levegő, a tiszta ivóvíz és a vegyszermentes étel alapvető emberi jog. Hogyan lehetne erős az immunrendszerünk, ha mikroműanyaggal és vegyszerekkel mérgezett ételeket kell fogyasztanunk? Eljött az idő, hogy alapvető módon átalakítsuk az életünket - egyénileg és globálisan.

    A koronavírus történelmi fordulópont. Sokkal komolyabban kell vennünk, mint eddig tettük. A Földanya segítségért kiált – koronavírus formájában. Változásért, tiszta levegőért és tiszta vizekért.  A védőmaszk egy fontos jelzés. Itt az ideje a szánk helyett a fülünket használni: meghallani a Földanya hangját.

Drasztikus változtatásokra van szükség a táplálkozásunkban, vásárlási szokásainkban és ipari termelésünkben egyaránt.

Vagy önként változtatunk, vagy a kíméletlen átalakulást a Földanya teszi meg.

Mi értelme egy olyan növekedésnek hitt folyamatot fenntartani, ahol nem az emberi egészség megőrzése és a Földanya megóvása a legfőbb szempont?

Elengedhetetlen a helyzet súlyosságának megértése minden szinten. A megértésnek pedig semmi értelme, ha nem követik tettek egyénileg és globálisan.

Forrás:    https://bharata.hu/impressziok/koronavirus/
     Kiadó: India Klub Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.