OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. április 26., vasárnap 10:04

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. április 26., vasárnap (OS) - SIKERES VOLT A KEP 2020. ÁPRILISI DIGITÁLIS KÖZGYŰLÉSE

    A KEP az elsők között szervezte meg 2020. évi Közgyűlését digitális/on-line keretek között, amelyre Magyarország Kormányának 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete biztosított lehetőséget. A civil egyesületek munkáját nagyban támogató rendelkezésre a KEP gyorsan reagált. Az idei Közgyűlésre változatlanul a munkaprogramban meghirdetettek szerint 2020. április 21-én került sor – az egyesület honlapján. Fontos volt, hogy a munka folyamatos legyen. Vasvári József a KEP klubigazgatója -az Egyesület elnökétől Dr. Czeglédi Józseftől kapott felhatalmazással- készítette elő szakszerűen a digitális Közgyűlést, Gyömbér Ákos a KEP gazdasági vezetője a pénzügyi beszámolót, Gendur András a KEP Felügyelő Bizottságának elnöke a Felügyelő Bizottság jelentését és Dr. Czeglédi József elnök a KEP 2019.évi Közhasznúsági jelentését. Vasvári József a Közgyűlés levezető elnöke talán hazánkban elsőként hirdette meg az új szabályozású on-line Közgyűlést. Ezt követően az egyesület honlapján publikálásra került a Közgyűlés kiírása, szükséges dokumentumai és a Szavazási modul.
A KEP 2020. április 21-én nagy érdeklődés mellett sikeresen zárta le idei digitális Közgyűlését, pozitívan értékelve az elmúlt évet. Rendkívüli munkarendben 2020-ban is folytatjuk munkánkat a nemzeti összefogás szellemében. Remélhetően az őszre halasztott TRIANON-100 konferenciát is megtartjuk. További inf.: www.kepcp.hu


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.