OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. május 20., szerda 16:17

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - A vészhelyzetre való tekintettel meghosszabbított pályázati határidővel, május 30-ig várja nehéz családi, anyagi körülmények között élő tehetséges felső tagozatos és középiskolás diákok jelentkezését tehetség-támogatási rendszerébe a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány.

    A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti területen kiemelkedő tehetségű, nehéz körülmények között élő diákok jelentkezését várja Művész Leszek! Tudós Leszek! Tehetség-támogatási rendszerébe.
Az Alapítvány 2008 óta több, mint 100 zenei, képzőművészeti és természettudományos területen tehetséges, szociokulturálisan hátrányos helyzetű fiatalt részesített támogatásban. A program célja, hogy hozzájáruljon a tudományos és művészeti tevékenységet folytató, 12-18 éves, hazai és határontúli magyar  fiatalok tehetségének kibontakoztatásához.
A tábori, szakköri, egyéb művészeti vagy tudományos kör havi részvételi díjára, mentor vagy fejlesztő alkalmazására, versenyre vagy fellépésre való utazás költségének fedezésére fordítható összeg 2020/21 tanévi kedvezményezettjeiről az Alapítvány Kuratóriuma és Szakmai Tanácsadó Testülete hoz  döntést a tehetségterületen eddig elért eredmények és a szociális háttér együttes figyelembevételével.
A tehetség-támogatási rendszerbe 2020. május 30-ig lehet jelentkezni a messzehangzo.hu oldalon keresztül.
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.