OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2020. május 25., hétfő 09:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) - Tárgy: Nyílt levél Gyöngyösi Márton, Magyarország európai parlamenti képviselője részére legutóbbi nemzetellenes EP-béli kirohanása kapcsán

    Levelünket Magyarország európai parlamenti képviselőjének címezzük, aki legutóbb diktatúra építésével és az európai értékek elárulásával vádolta meg Magyarországot Brüsszelben, a hazánkról szóló 2020. május 14-i, európai parlamenti plenáris vitán. Ön akkor a multivállalatok profitéhségének a munkavállalói bérek rovására megvalósított kiszolgálásával vádolta meg a magyar kormányt a vírusjárvány nyomán súlyosbodó gazdasági válság kellős közepén, a nemzeti kilábalás legelső erőfeszítéseinek sorsdöntő pillanataiban.
Ön, Gyöngyösi Márton EP-képviselő, mindezek után szégyellje magát, és mielőbb kérjen Magyarországtól bocsánatot!
Ön, a zsidólistázó Gyöngyösi Márton, aki a magyar kormány és Országgyűlés kapcsán évekkel ezelőtt – nézeteinek külön parlamenti felszólalásban hangot adva – az "izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatról" beszélt! Később, a Newsweek Polska című lengyel lapnak adott 2015-ös interjújában ugyancsak Ön, Gyöngyösi Márton, mint az Országgyűlés megválasztott képviselője, azzal kapcsolatban fejtette ki meggyőződését, hogy "a cigányok fenyegetik Magyarországot". Arról is beszélt Ön abban a beszélgetésben, hogy az egyenruhás Magyar Gárda is azért jött létre, hogy békét hozzon a falvaknak.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.