OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető


2020. május 26., kedd 13:52

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - A baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben - reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

        Úgy látszik, a baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben, a magyar családok és munkahelyek védelmében.  A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést, most is az első dolguk, hogy politikailag támadják a költségvetést ahelyett, hogy a magyar családok és a gazdaság érdekeit néznék. A 2021-es költségvetési javaslat segíti a koronavírus-járvány okozta károk kezelését, a járvány elleni védekezési alapra 3 ezer milliárd forintot, a gazdaság védelmére 2555 milliárd forintot, a gyermekes családok támogatására 2295 milliárd forintot tartalmaz. Ez a kormány a válságban is segíti a családokat és a vállalkozásokat szemben a balliberális kormányokkal, amelyek a válságban mindig csak elvettek, megszorítottak, adót emeltek és béreket csökkentettek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.