OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető


2020. május 27., szerda 16:29

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. május 27., szerda (OS) - Hamarosan lejár a "Legyünk kreatívak hulladékból!" című ötletpályázat benyújtási határideje - Az ünnepre való tekintettel június 2-ig (kedd) lehet postára adni a pályaműveket.

    A Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából írt ki ötletpályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A pályaműveket június másodikáig lehet postára adni – hívta fel a figyelmet Boros Anita, építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár. Mint mondta, a pályázat célja, hogy díjazza a haszontalannak tűnő, kidobásra szánt termékek újrahasznosítását, hogy azok kreatív felhasználással új értelmet nyerve értékké, műalkotássá váljanak.

A kiírás a kormany.hu kormányzati honlap dokumentumtárában érhető el. Az első helyezett 100 ezer forintos, a második 70 ezer forintos, a harmadik 50 ezer forintos jutalomban részesül.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.