OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2020. szeptember 10., csütörtök 12:03

Az Effekteam Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 10., csütörtök (OS) - Az Effekteam Egyesület október 1-jén rendezi meg szokásos éves konferenciáját, ezúttal az online térben. A Közösség.Hatás.Jövő. A vállalati felelősség 4 arca című rendezvény előadói és a kerekasztal-beszélgetésekben részt vevő vállalati fenntarthatósági szakemberek, egyetemi kutatók, nonprofit szervezetek képviselői arra a kérdésre keresik a választ, hogy a koronavírus-járvány idején elindult pozitív vállalati folyamatok tovább élnek-e a válság után is.

        A konferencia bevezető előadását Radácsi László PhD, a Budapesti Gazdasági Egyetem stratégiai és innovációs rektorhelyettese tartja, A vállalati felelősség 4 arca címmel. Az esemény további részében szó esik a munkáltatók és a munkavállalók kapcsolatát tükröző employee wellbeing mibenlétéről, a válság idején kidolgozott ilyen jellegű megoldások továbbélési lehetőségeiről; arról, hogy milyen helyzetben képesek a cégek - valamilyen magasabb rendű cél érdekében - a kooperációt a kompetíció elé helyezni; a vállalatok krízis idején megváltozott támogatási gyakorlatáról, és annak a civil szektorra gyakorolt hatásáról; a válság idején a cégek termék- és szolgáltatásfejlesztésében megmutatkozó innovációs lendület fenntartásának feltételeiről, lehetőségéről. A konferencia keretében sor kerül az Effekteam 2030 – A közösségi befektetések díjak átadására is.
     Az esemény részletes programja, valamint a regisztrációs lap az Effekteam Egyesület honlapján érhető el.

     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.