OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. szeptember 21., hétfő 11:24

A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 21., hétfő (OS) - Rehabilitációs program indult az emlőrákos nők felépüléséért. A daganatos betegeket képviselő Gyógyulj Velünk Egyesület az Egyensúly Emlőrák Rehabilitációs Program keretében abban próbál segíteni, hogy a járványhelyzet ellenére is országszerte minél több emlődaganattal szembesült nő kapjon a felépülését szolgáló támogatást. Az emlőrák felborítja a test, a lélek, a család, a mindennapok egyensúlyát, ennek visszaszerzésében nyújtanak segítséget.

        Minden emlőrákos beteg rehabilitációjának a diagnózis közlésének pillanatában meg kell(ene) kezdődnie, mert ez az egyik záloga a minél gyorsabb és teljesebb fizikai és lelki felépülésnek.
     A koronavírus miatti járványhelyzet a személyes rehabilitációs foglalkozásokat is megnehezíti, ezért a Gyógyulj Velünk Egyesület elindította az Egyensúly Emlőrák Rehabilitációs Programot. Szakorvosok, tapasztalt betegek, gyógytornászok bevonásával ingyenes online előadás-sorozatot hirdetnek, az interneten rendszeresen tartanak gyógytorna foglalkozásokat és úgyszintén ingyenes online egyéni fizioterápiás konzultációra és tanácsadásra is lehetőséget biztosítanak.

További részletek:
https://rakgyogyitas.hu/rehabilitacios-program-indul-az-emlorakos-nok-felepuleseert/

További sajtóinformáció és interjúszervezés:
B. Papp László sajtószóvivő
+3630 261-8789
sajto@gyve.hu

     Kiadó: Gyógyulj Velünk Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.