OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 28. kedd
Ismertető


2020. szeptember 21., hétfő 11:44

A Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 21., hétfő (OS) - A békéscsabai Unicon Ruházati Zrt. tulajdonosainak kitüntetése.

        Az Unicon Ruházati Zrt. szakszervezeti alapszervezete a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetéhez tartozó könnyűipari szervezet, az egyetlen, ahol a cég alapítója Hatos Istvánné szakszervezeti tag is volt, így több évtizedre nyúlik vissza a munkáltató és a munkavállalók kiváló együttműködése.
     A Zrt. tulajdonosai mindent megtettek a cég fennmaradása, a munkahelyek biztosítása érdekében, sikeres pályázatokkal is. Vezetősége egy család, ebből is adódóan család- és munkavállaló-barát intézkedéseket hoztak a jelenlegi pandémiás helyzetben is.
     Könnyűipari cégek közül elsők voltak, akik digitalizálták a termelést, hogy így is könnyítsék dolgozóik munkavégzését. A cég menedzserei támogatják a Szakszervezet és az Üzemi Tanács működését, kikérik a dolgozók képviseleteinek véleményét.
     A BDSZ tagsága és vezetése nevében gratulálunk a cég 70 éves sikeres fennálláshoz. Az Unicon Zrt. munkahelyeinek megőrzése és bővítése érdekében végzett kiemelkedő vezetői tevékenységéért, valamint a szociális partnerségért Elnöki elismerő oklevél kitüntetést adományozunk Hatos Istvánnak és Hatos Zoltánnak, a cég tulajdonosainak, melynek átadására 2020. szeptember 23-án kerül sor a békéscsabai üzemben.
     Köszönjük a munkavállalók nevében is a mindenkori partnerséget, továbbiakban is sok sikert!

     Kiadó: Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.