OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. szeptember 23., szerda 17:15

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - A munkások, a dolgozók ügyét ne bagatelizálják, ne tegyék sokad rendű kérdéssé. A tömegközlekedés stratégiai ügy. Az ott dolgozók azok, akik életben tartják fővárosunk működését. Nélkülük a Főváros, gyorsuló romlásnak indul.

    Az NSZ – Nemzeti Szakszervezet tagságának képviseletében eljárva szeretném ismételten, és nyomatékosan felhívni immáron az Ön, és a Tisztelt Városvezetés figyelmét, hogy a Covid-19 járvány első hullámában kisebb eset számnál is kordonnal lezárták a közösségi tömegközlekedés eszközein az első ajtónál a járművezetői fülkéket. Ez még mindig elmaradt, aminek súlyos gazdasági következményei is lehetnek…

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Nem értjük és nem tudjuk elfogadni az intézkedések elmaradását.
Nem értjük, mire vár a Főváros vezetése, amikor a Nagykörúton, a Baross utcában, a belváros több kerületében a kerékpár sávokat kellett felfesteni, arra egy éjszaka elég volt, hogy az intézkedését végrehajtsák.

Sérelmünknek tekintjük, hogy a helyzet komolyságára való tekintettel sem tiszteli meg a dolgozókat, tagtársainkat a Tisztelt Városvezetés, az adófizető állampolgárok által megválasztott honatyák, hogy választ adjanak számukra.

Az egyszerű emberek, az adófizetők is legalább ennyit megérdemelnének. A városvezetés, illetve szakértői a jelenlegi kimagasló anyagi elismerést, éppen az egyszerű embereknek köszönhetik, hiszen honoráriumukat éppen az Ő jóvoltukból szavazhatta meg szakértő gárdájának és Önnön magának a városvezetői kör.
    
     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.