OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2020. szeptember 27., vasárnap 08:56

A Nők a Balatonért Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 27., vasárnap (OS) - Véget ért a Természet- és Környezetvédők Országos Találkozója

        Immár a 30. alkalommal tartották meg a civil szervezetek éves találkozójukat, melyre szerte az egész országból érkeztek a résztvevők. Sajnos, idén elmaradtak a rég várt személyes találkozások, a mintegy 400 résztvevő csak online konferenciákon és beszélgetéseken találkozhatott. Az egy hetes összejövetelen 23 rendezvényre került sor az interneten, a parádés szervezésért elsősorban a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetséget illeti az elismerés. A találkozó facebook oldala: https://www.facebook.com/events/2366572526892364.
     A Nők a Balatonért Egyesület a Balaton problémáiról tartott konferenciát. Az előadók a balatoni időjárás változásáról, a folyamatban lévő és tervezett vízgazdálkodási fejlesztésekről, és az utóbbi idők algainvázióinak okairól adtak tájékoztatást. A Balatont "üdülőtóként" vettük használatba a múlt században, ám a Balaton sekély tó, ezért az üdülőtó funkciót most fokozottan fenyegeti az éghajlatváltozás. A konferencia résztvevői megismerkedhettek nemcsak az éghajlatváltozás okozta veszélyekkel, hanem a várható károk enyhítése érdekében folyó munkákkal is. A konferencia honlapja: http://kornyezetvedok.hu/ot2020/.

     Kiadó: Nők a Balatonért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.