OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. október 15., csütörtök 12:24

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) - Tisztázza a kormány, milyen forrásból költ a családok otthonfelújítási programjára!

    A kormány pont akkor hirdetett lakásfelújítási programot, amikor az Unió is bejelentette azt. Az Európai Bizottság tervei szerint a következő 10 évben mintegy 35 millió épületet lehet felújítani. Nem sokkal a Bizottság bejelentése előtt a magyar kormány is meghirdetett egy programot, melyben gyermekes családok otthonfelújítását finanszírozzák. Novák Katalin azt azonban nem árulta el, hogy a kormány milyen forrásból biztosítja a támogatást.

A Demokratikus Koalíció ezért Novák Katalinhoz fordul, hogy megtudjuk, uniós pénzből vagy hazai forrásból segítik-e a magyar családokat? Kérdéseinket elküldjük az Európai Bizottsághoz is, hogy kiderüljön, Magyarországon, uniós forrásból összesen hány épületet lehet majd korszerűsíteni.

Oláh Lajos, a DK országgyűlési képviselője

Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.