OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. október 26., hétfő 16:32

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) -

        Jól mutatja az orbáni állam "buzgóságát", hogy öt év nyomozás kellett a kamupártos Seres Máriáék elleni vádemeléshez. Persze a fantomszervezeteknek van egy közös küldetésük is: zűrzavart kelteni, komolytalanná tenni a választási megmérettetést, és persze megtéveszteni a tájékozatlanabb választókat. Ez pedig egyértelműen a Fidesz és Orbán Viktor érdekét szolgálja.
     De meglehetősen átlátszóak azok a pártképződmények is, mint például a Thürmer Gyula vezette Munkáspárt, a Szanyi Tibor féle ISZOMM, a Toroczkai féle Mi Hazánk Mozgalom, illetve újabban a Volner János nevével fémjelzett Volner Párt, akik szintén az Orbán-rezsim fenntartását szolgálják.
     Nem véletlen, hogy semmiféle kormányzati igény nincs a fantompártok burjánzásának megállítására. Sőt, ahogyan a Fidesz is, úgy velük együtt a politikai szélhámosok, az álellenzéki pártok is készülnek 2022-re. Leporolják adatbázisaikat, mondvacsinált kezdeményezések mögé bújva szerzik meg a választók adatait, mint például a 153 milliós kampánytámogatással elszámolni mai napig nem tudó Gődény György, aki most éppen a COVID-szkeptikus embereket adataira repült rá. De a koronaszkeptikus biznisznél ismét feltűnt az a Seres Mária is, aki ellen 2020 júliusában különösen nagy értékű, több mint 100 millió forintos költségvetési csalás miatt emeltek vádat.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.